SIHAT & CANTIK

PANTILINER AVAIL-PAD HIJAU


1 BGKS = RM10 (20 PCS)PANTILINER amat sesuai digunakan sebagai pelapik tambahan panti wanita. Dengan cirinya yang nipis dapat memberikan keselesaan dalam apa jua kedudukan dan ia akan menurut pergerakan anda? Pantiliner yang jauh lebih lentur & lembut!

Gunakan setiap hari kerana ia memberi keselesaan dan kebersihan di bahagian sulit anda dan mencegah perkara-perkara seperti berikut:

-Keputihan
-Kegatalan
-Kekuningan atau berbau
-Jangkitan faraj
-Membasmi kuman dan fungus
-Mengelak dan mengurangkan bau
-Jangkitan usus besar & bahagian bawah uterus
-Membuang angin?
-Nilai pH nya yang neutral membantu dan membolehkan apa jua jenis kulit terutama kulit yang sensitif menggunakannya tanpa ragu-raguPAD SIANG AVAIL-PAD BIRU
1 BGKS = RM11 (10 PCS)


TUALA HERBA WANITA - DAY USE  amat sesuai digunakan diwaktu siang hari semasa kedatangan haid.
Permukaan selembut kapas dan 100% cotton memberi kelembutan & keselesaan tanpa ransangan
Melindungi dan mengelak kebocoran dengan bersayap serta mengelakkan tuala herba wanita ini dari berganjak!
Menyerap dengan cepat dan memastikan anda kering, selesa dan yakin Sesuai digunakan diwaktu aliran biasa atau aliran yang tenat!
Kandungan herba yang terkandung dipermukaan dapat mengurangkan bau yang kurang menyenangkan disamping membantu masalah PMS, kegatalan, jangkitan faraj akibat kuman, sakit sendi dan pelbagai lagi.
Nilai pH nya yang neutral membantu dan membolehkan apa jua jenis kulit terutama kulit yang sensitif menggunakannya tanpa ragu-ragu.PAD  MALAM AVAIL-PAD MERAH1 BGKS = RM12 (10 PCS)


TUALA HERBA WANITA - NIGHT USE dicipta khas untuk perlindungan semalaman dengan sayap tambahan dan adang belakang yang lebih lebar dan panjang.Ia dapat mencegah kebocoran diwaktu aliran biasa atau aliran yang tenat walau bagaimana pun pergerakan anda.

Bolehlah anda tidur dengan lena tanpa gangguan dan lebih selesa dengan perlindungan maksimum. Ciri-ciri perlindungan tambahan NIGHT USE ini adalah:Permukaan selembut kapas dan 100% cotton memberi kelembutan & keselesaan tanpa ransangan

Melindungi dan mengelak kebocoran dengan bersayap serta mengelakkan tuala herba wanita ini dari berganjak!Menyerap dengan cepat dan memastikan anda kering, selesa dan yakin

Sesuai digunakan diwaktu aliran biasa atau aliran yang tenat!Kandungan herba yang terkandung dipermukaan dapat mengurangkan bau yang kurang menyenangkan disamping membantu permasalah PMS, kegatalan, jangkitan faraj akibat kuman, sakit sendi dan pelbagai lagi

Mempunyai sayap tambahan dan adang belakang yang lebih lebar. Ciri ini amat sesuai untuk perlindungan di waktu anda tidur.NIGHT USE lebih panjang dari tuala herba DAY USE untuk memberi keselesaan walau bagaimana pun pergerakan tidur anda.Nilai pH nya yang neutral membantu dan membolehkan apa jua jenis kulit terutama kulit yang sensitif menggunakannya tanpa ragu-ragu. JUGA SESUAI DIGUNAKAN UNTUK IBU SELEPAS BERSALIN!

No comments: